MULTI-TABS MAN 50+ 60 TABL

Vitamiini- ja kivennäisainevalmiste päivittäiseen käyttöön yli 50-vuotiaille miehille. 


 

Pakkauskoko:
60 TABL
Markkinoija:
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare
Tuotetta varastossa
SKU:
2399525
12,60 €
131,25 € / kg

Ravintolisä. Vitamiini- ja kivennäisainetabletti yli 50-vuotiaille miehille.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Vaikuttavat ainesosat: Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää:
A-vitamiini: 800 µg

D-vitamiini: 15 µg

E-vitamiini: 24 µg

K-vitamiini: 30 µg

C-vitamiini: 80 mg

B1-vitamiini: 1,65 mg

B2-vitamiini: 2,1 mg

Niasiini: 24 mg

Pantoteenihappo: 9 mg

B6-vitamiini: 2,1 mg

Biotiini: 75 µg

Foolihappo: 300 µg

B12-vitamiini: 7,5 µg

Kalsium: 200 mg

Fosfori: 105 mg

Magnesium: 135 mg

Rauta: 2,1 mg

Jodi: 100 µg

Kupari: 500 µg

Mangaani: 2 mg

Kromi: 40 µg

Seleeni: 45 µg

Molybdeeni: 50 µg

Sinkki: 5 mg

Ainesosat: Dikalsiumfosfaatti, magnesiumoksidi, kalsiumkarbonaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polydekstroosi), L-askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, paakkuuntumisenestoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, piidioksidi, talkki), nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, ferrofumaraatti, sinkkioksidi, mangaanisulfaatti, emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), betakaroteeni, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, liivate, kuparisulfaatti, kasviöljyt (kookos, palmunydin), retinyyliasetaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumselenaatti, D-biotiini, fyllokinoni, hapettumisenestoaine (butyylihydroksitolueeni [BHT]), kolekalsiferoli, syanokobalamiini, värit (titaanidioksidi, indigokarmiini).

Yli 50-vuotiaille  miehille. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Jos käytössä on lisäksi muita A-vitamiinia sisältäviä ravintolisiä, käänny lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen puoleen. Tuote sisältää rautaa, joka saattaa olla suurina annoksina haitallista lapsille. Mikäli sitä otetaan vahingossa liikaa, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen.

Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä alle +25 °C. Tuote on säilytettäväpienten lasten ulottumattomissa. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Älä käytä tuotetta, jos kannen sinetti on rikki.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:MULTI-TABS MAN 50+ 60 TABL
Arvostelusi